• Applicaties in Microsoft 365 - Office 365

  Efficiënt werken met de applicaties van Microsoft 365 (voorheen Office 365). Microsoft 365 zakelijk biedt naast de standaard Office applicaties (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), vele extra’s. SharePoint en Teams maken samenwerken met mensen binnen en buiten uw organisatie makkelijker dan ooit tevoren. Daarnaast is er een groot aantal applicaties en add-ons beschikbaar die naar wens kunnen worden gebruikt. Wij lichten hieronder een aantal toepassingen uit. We adviseren graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.

  Meer weten over Microsoft 365-beheer en back-up door TinkConnect? Bekijk dan de betreffende pagina’s, of neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

 • OneDrive en Sharepoint

  OneDrive voor bedrijven is de plek waar medewerkers eigen bestanden opslaan en delen.  Sharepoint Online is de plek waar teams en afdelingen hun bestanden opslaan. De mogelijkheden voor samenwerking zijn zeer uitgebreid. Het kan worden gebruikt als intranet voor de organisatie, waarop naast bestanden en mappen, nieuws, agenda’s en applicaties kunnen worden gedeeld. Onderliggende Sharepoint-sites kunnen per afdeling of team worden ingericht.

  Lees meer in het artikel Wat is het verschil tussen OneDrive en SharePoint?

 • Wat is Microsoft Teams?

  Samenwerken binnen een project of een team wordt vergemakkelijkt met Microsoft Teams. Binnen de groepen kunnen de leden met elkaar chatten, bestanden delen, deadlines bijhouden en samenwerken aan hetzelfde document. Binnen Microsoft Teams kunnen bestanden worden geopend om direct aan te kunnen werken. Voor Teams is een groot aantal add-ons beschikbaar, waaronder projectplanning software en tools voor sales, HR, onderwijs en IT-development.

  Skype for Business

  Online video conferences met maximaal 250 deelnemers. Deze manier van online vergaderen is onderdeel geworden van Microsoft Teams.

 • Wat is Yammer?

  Yammer is een chatdienst waarmee berichten naar de hele organisatie kunnen worden gestuurd, of naar groepen binnen de organisatie. Zo kunnen gesprekken plaatsvinden over onderwerpen die teamoverstijgend zijn. Nieuwtjes kunnen worden gedeeld, data voor een bedrijfsfeest gepland en het beleid kan worden aangekondigd.

 • Wat is OneNote?

  Met OneNote staan al uw aantekeningen overzichtelijk bij elkaar. In de notities kunt u schrijven, tekenen, afbeeldingen invoegen en inspreken. Er zijn notitieboeken voor uzelf en gedeelde blokken waarin teams kunnen samenwerken. De notitieblokken zijn gekoppeld aan SharePoint en Teams.

 • Wat is Sway?

  Sway is een ontwerpprogramma om informatie visueel weer te geven. De applicatie is onder meer geschikt voor het maken van presentaties, rapporten en nieuwsbrieven. Het wordt gebruikt als alternatief voor PowerPoint en Prezi.

   

  Hoe werkt het?

  Op de website van Microsoft staat een basishandleiding voor het gebruik van Sway.

   

 • Power Automate

  Automatiseer regelmatig terugkerende handelingen met Power Automate (voorheen Microsoft Flow). Het automatiseren van processen maakt medewerkers productiever en zorgt dat stappen in de gewenste volgorde worden uitgevoerd. Het is mogelijk om verschillende applicaties aan elkaar te koppelen, ook applicaties buiten het Office-pakket.

 • Outlook Customer Manager

  Met Outlook Customer Manager kunnen mails, taken en agenda-items die bij een bepaald onderwerp horen, aan elkaar worden gekoppeld. Dat maakt het makkelijk om evenementen te plannen, sales-trajecten te volgen en zakelijke relaties te onderhouden.

Wat onze klanten zeggen

 • Microsoft 365 applicaties voor uw organisatie

  Laat u adviseren over de mogelijkheden van Microsoft 365 applicaties voor uw organisatie. Onze medewerkers staan iedere werkdag van 8.00 tot 18.00 uur voor u klaar.

  Informeer ook naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van beheer, support en back-up.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.