Databasebeheer door Database Heroes

Database Heroes biedt databasemanagement op locatie en op afstand. Zij bieden advies en ondersteuning op het gebied van Data Governance. Daarnaast bieden zij ondersteuning aan organisaties om te voldoen aan de aangescherpte eisen die door de AVG worden gesteld. Sinds 2019 werken TinkConnect en Database Heroes intensief samen.

maintenance
 • Team Extension

  Breid uw team uit, voor een fractie van de normale kosten!

  Veel bedrijven en organisaties hebben niet zelf alle benodigde IT-kennis in huis. En dat geldt zeker voor specialistische databasekennis. Vaak heeft dit te maken met de omvang van de organisatie en met de hoge kosten die ermee gemoeid gaan om een fulltime database-expert in dienst te nemen.

  DBHeroes werkt niet alleen op locatie, maar staat bedrijven ook op afstand bij. Vaak wordt dit remote beheer genoemd, maar wij praten liever over Team Extension. Ze zijn namelijk echt een uitbreiding op uw team en beheren proactief uw databases. En omdat ze dat voor verschillende bedrijven en organisaties tegelijk doen, werkt dit heel efficiënt. Zij zijn dan ook 24/7/365 bereikbaar en kunnen direct aan de slag indien dat nodig is.

  Uw databases bevatten waardevolle informatie die altijd beschikbaar moet zijn, blijven en nooit verloren mag gaan. Met Team Extension krijgt u er menskracht bij en blijft alles soepel draaien, zonder problemen.

 • Consultancy

  ​Analyseren, identificeren, oplossen én voorkomen van problemen

  Als directie wilt u dat uw data beveiligd, benaderbaar, integer en geborgd is. DBHeroes ontzorgt op het gebied van database management. Wij adviseren over bedrijfskundige en financiële aspecten en wij geven leiding aan complexe trajecten. Daarnaast zetten wij onze experts in voor de ondersteuning van uw IT-afdeling.

  DBHeroes zorgt ervoor dat zij net iets meer weten dan de rest van de branche. DBHeroes heeft specialisten in huis die gewend zijn om zich continu bij te scholen om bij de top van de branche te horen. Daar heeft uw bedrijf profijt van.

  Uiteraard werken zij aan de opdrachten die u samen afspreekt, maar ze kijken ook om zich heen in de data. Wat kan er nog verbeterd worden aan de inrichting, de autorisatie of de beveiliging?

  DBHeroes heeft de specialistische kennis in huis. En zij helpen graag met het identificeren van issues, maar nog liever met het voorkómen van problemen. Indien er wel issues zijn, zorgen ze ervoor dat deze worden opgelost.

 • Over Database Heroes

  DBHeroes adviseert over een inrichting die past bij de ambities van uw organisatie. Daarnaast kunnen zij uw omgeving 24/7 proactief monitoren middels hun Team Extension dienst of zetten zij hun ervaren consultants in bij u op locatie. Ook biedt DBHeroes advies en ondersteuning op het gebied van Data Governance: ze ondersteunen organisaties met een efficiënte en effectieve inrichting van processen en datastromen. Ten slotte bieden zij compliance begeleiding en ondersteuning voor uw organisatie om te voldoen aan de aangescherpte eisen die door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden gesteld.

 • DBHeroes