Veilig Internet met TinkConnect

Veilig Internet van TinkConnect biedt bescherming tegen misbruik door criminele organisaties op het internet. Veilig Internet voorkomt dat medewerkers per ongeluk schadelijke websites bezoeken. Deze DNS-dienst is een effectieve manier om bedrijven te beschermen tegen bijvoorbeeld ransomware.

 • Geef malware en ransomware geen kans

  Steeds meer bedrijven krijgen te maken met ransomware; misbruik door criminele organisaties via internet. Schadelijke software krijgt via een website of DNS toegang tot uw IT-omgeving om data en programma’s te blokkeren of te stelen. Wij voorkomen dit door uw router te voorzien van een DNS-filter: Veilig Internet van TinkConnect.

   

  Voorkom een datalek

  Voorkom verlies of diefstal van gegevens. Dit is ook belangrijk om te kunnen voldoen aan de richtlijnen die zijn opgesteld in de Privacywet (AVG).

 • Vraag advies op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Betrouwbaar

  Het DNS-filter biedt gebruikers zowel binnen als buiten de cloudomgevingen van TinkConnect bescherming.

 • Eenvoudig

  Een aanpassing op de lokale router is meestal voldoende. Extra filtering is mogelijk op basis van classificatie van internetverkeer.

 • Inzichtelijk

  Onze rapportage geeft tevens inzicht in het internetgedrag op kantoor (soorten sites, frequentie bezoek).

 • Technische specificaties

  De basis van de Veilig Internet van TinkConnect is het DNS-filter van het bedrijf DNSFilter, dat wij op de router en mobiele apparatuur activeren. Het filter controleert de reputatie van het DNS-record dat de DNS-client opvraagt. Is die content niet veilig, dan krijgen medewerkers geen toegang tot het opgevraagde record. In het geval van een website, krijgt u een melding in de browser. Zo beschermen we het netwerk tegen virussen, ransomware en andere malware.

  Het is niet nodig om op een vaste werkplek te zitten om van de filter gebruik van te maken. Door de roaming client zijn ook flexwerkplekken beveiligd.

  Whitepapers DNSFilter

 • DNS-filter vs Antivirus software

  Het DNS-filter van TinkConnect valideert vooraf alle DNS-verzoeken vanuit uw organisatie op eventuele malafide content. Dit is effectiever dan het gebruik van een antiviruspakket: die lopen per definitie achter de ontwikkelingen aan. Bovendien grijpt een antivirusprogramma pas in als schadelijke malware al op een PC of ander apparaat staat. Het blijft overigens raadzaam om een antiviruspakket te gebruiken voor bedreigingen die op een andere manier de PC bereiken, zoals via USB-sticks, bijlagen in e-mail en gedownloade programma’s.

 • Vereisten voor Veilig Internet

  Bij voorkeur wordt de aanpassing gedaan op de centrale DNS-server voor uw locatie(s). Dit kan de router van de internetprovider zijn, uw eigen domein controller of een andere interne DNS-server.

  Als de internetverbinding niet beschikt over een statisch IP-adres, dan wordt er op minstens één computer in het netwerk een agent geïnstalleerd. Voor laptops die buiten kantoor worden gebruikt, is dezelfde agent beschikbaar. Deze zorgt ervoor dat de laptop ook is beschermd als er vanaf andere netwerken op wordt gewerkt.

 • Zorgeloos internetgebruik

  Veilig Internet is eenvoudig door TinkConnect binnen een on-site IT-omgeving te plaatsen en te beheren. De kosten zijn relatief laag: u betaalt een vast bedrag per medewerker per maand, onafhankelijk van het aantal werkplekken, beschermde apparaten en locaties. Het DNS-filter geeft tevens inzicht in het internetgebruik binnen de organisatie. Indien gewenst ontvangt u een maandelijkse rapportage.

 • IT beveiliging door TinkConnect

  Databeveiliging staat bij ons centraal. Naast Managed Antirus bieden we meerdere diensten om bedrijfsnetwerken en -data veilig te stellen, zowel offline, als in de cloud. Met deze diensten wordt niet alleen dataverlies voorkomen, maar kan ook worden voldaan aan de eisen die worden gesteld in de Privacywet. Al onze werkprocessen zijn ISO 27001 gecertificeerd. Lees meer over onze diensten voor IT beveiliging.

 • IT beheer door TinkConnect

  Als kantoorautomatiseerder en cloudspecialist verzorgen we het volledige IT beheer van onze klanten. Wij kunnen op locatie de IT infrastructuur ontwerpen en inrichten en werkplekken in de cloud aanmaken en beheren. Dit doen wij voor diverse sectoren, met name zorg, advocatuur en financiële sector. Als ICT dienstverlener zijn wij voor alle gebruikers van onze diensten iedere werkdag bereikbaar, van 8.00 tot 18.00 uur.

Waarom TinkConnect?

 • Al 14 jaar kantoorautomatiseerder, ontwikkelaar en beheerder van werkplekken in de cloud

 • Sinds 2010 ISO 27001 gecertificeerd, het internationale keurmerk voor digitale beveiliging

 • Expert op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, zoals AVG/GDPR

 • logoCreated with Sketch.
 •  

  TinkConnect is Microsoft Silver Partner. Dat betekent dat wij een erkende reseller zijn van Microsoft-producten.