Werken in de cloud met TinkConnect

Altijd en overal kunnen werken, omdat programma’s en bestanden online staan. Dat is werken in de cloud. TinkConnect biedt zakelijke clouddiensten met de nadruk op beveiliging en support.

Microsoft 365 Beheer
 • De zakelijke cloud oplossing

  Wij bieden meerdere oplossingen om het werken in de cloud voor bedrijven mogelijk te maken. Kies voor het populaire Office 365 – Microsoft 365, met naast Office-programma’s en bestanden in de Microsoft Cloud, de mogelijkheid om werkplekken op afstand te laten beheren en beveiligen.

  Liever alle bedrijfsdata buiten de cloud van Microsoft, opgeslagen in datacenters op Nederlands grondgebied? Kies dan voor onze remote desktop service Hosted Desktop.

 • Vrijblijvend advies

  Bel 085-7735333, of mail sales@tinkconnect.com Iedere werkdag, van 8.00 tot 18.00 uur.

  Contact
 • ISO 27001 Gecertificeerd

  Zakelijke cloud met nadruk op beveiliging, door een ISO 27001 gecertificeerd bedrijf .

 • Dataopslag in Nederland

  Gegarandeerde dataopslag in Nederland en/of Singapore.

 • Uitgebreide support

  Persoonlijke support voor iedere gebruiker, elke werkdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Werken in de cloud

Microsoft 365 - Office 365

Microsoft 365 is de cloud-oplossing voor organisaties die de vertrouwde applicaties en programma’s van Microsoft Office online willen gebruiken: op kantoor, thuis en onderweg.

Bekijk dienst

Microsoft 365 Back-up

Voldoe aan de wettelijke bewaarplicht met een zakelijke cloud back-up voor bedrijven, een cloud service met dagelijkse back-ups die worden bewaard in Nederlandse datacentra.

Bekijk dienst

Hosted Desktop

Hosted Desktop is onze remote desktop service. Data en programma’s staan op onze servers in datacenters in Amsterdam. Werk in de cloud met Office-software en andere applicaties.

Bekijk dienst
 • Cloud op maat

  Iedere organisatie heeft eigen wensen en behoeften, daarom bieden wij zakelijke cloud-oplossingen op maat. Daarbij houden we rekening met de organisatiegrootte, het budget, het benodigde beveiligingsniveau en aanvullende wensen en behoeften. Hieronder vertellen wij meer over de geboden diensten en ondersteuning. Neem contact met ons op voor advies op maat.

   

  Overstappen naar de cloud

  Starten met werken in de cloud, of overstappen van de ene cloud-provider naar de andere, vergt een zorgvuldige voorbereiding en begeleiding. Met onze ervaring en dienstverlening bent u bij ons in betrouwbare handen. Onze specialisten begeleiden het proces. Eerst onderzoeken we welke cloud-oplossing gewenst is voor de specifieke situatie van uw organisatie. Rekening houdend met uw wensen en budget stellen we een plan op, waarna we aan de slag kunnen met het inrichten van uw cloud-omgeving en het migreren van de data. Als het proces is afgerond, blijven onze supportmedewerkers beschikbaar voor hulp en vragen. Zo kunt u zorgeloos overstappen naar de cloud van TinkConnect of Microsoft.

 • Een goed beveiligde omgeving

  Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van de data van onze gebruikers. Al sinds 2007 zijn wij ISO 27001-gecertificeerd, waarmee we voldoen aan de internationaal erkende veiligheidsstandaarden. De jaarlijkse audit wordt uitgevoerd door TUV.

  Om de veiligheid te waarborgen, worden onze systemen continu gemonitord en onderhouden. Daarnaast bieden we onze gebruikers diverse mogelijkheden om netwerken en bestanden extra te beschermen. Van Managed Anti-Virus tot tweetraps-inlog en ge-encrypte mail en telefonie. Meer lezen…

   

  Cloud back-up

  Een optimale bescherming van bedrijfsgegevens met onze zakelijke back-updiensten. De dagelijkse back-ups worden opgeslagen op servers in een extern datacentrum op Nederlandse bodem.

   

  Zuidoost Azië

  Klein of groot: Nederlandse bedrijven die in het verre oosten willen werken in de cloud, kunnen het beste gebruik maken een regionaal datacenter. Daarom hebben wij onze vleugels uitgeslagen naar Singapore, de hub voor Zuidoost Azië. Lees meer…

Zakelijke communicatie

Skype voor Bedrijven

De communicatie via Skype voor Bedrijven verloopt ge-encrypt en kan volledig worden geïntegreerd met Office 365 en Outlook. Onderdeel van Microsoft Teams.

Bekijk

VoIP

Voice over IP (VoIP) maakt online bellen mogelijk. Wij richten de telefooncentrale van uw organisatie in. Denk daarbij aan een belplan, doorschakelingen en wachtrijbeheer.

Bekijk

Hosted Exchange

Wie mail wil gebruiken heeft bij ons keuze uit Office 365 en Hosted Exchange. Hosted Exchange slaat data op op onze eigen servers in datacenters in Nederland.

Bekijk

Hosting

Website Hosting

Laat een bedrijfswebsite door ons hosten en wees verzekerd van een goede beveiliging. Technisch onderhoud verzorgen onze specialisten op verzoek.

Contact

Applicatie Hosting

Bedrijfsspecifieke applicaties kunnen worden gehost binnen Microsoft 365 of onze Hosted Desktop. Zo zijn gewenste programma’s overal online bereikbaar.

Contact
 • Gehele IT-systeem door TinkConnect laten beheren

  Ook al staat de IT-omgeving in de cloud, ieder kantoor heeft hardware zoals routers, printers en desktops/laptops nodig. TinkConnect verzorgt deze IT-faciliteiten op kantoor. Snel en goed. Denk aan de levering, inrichting en het beheer van:

  • Netwerkapparatuur en netwerkomgeving
  • Werkplek apparatuur, desktops, laptops, printers en randapparatuur
  • Internetverbinding en access points ten behoeve van WiFi
  • VoIP

  Lees meer…

 • Support door TinkConnect

  Wij vinden het belangrijk dat de gebruikers van onze zakelijke clouddiensten zorgeloos hun werk kunnen doen. Handleidingen en antwoord op veelgestelde vragen kunnen op de support-pagina [interne link] worden gevonden. Voor overige vragen, bijvoorbeeld over het werken in de cloud, staan onze supportmedewerkers elke werkdag van 8.00 uur tot 18.00 uur klaar. Daar zit geen limiet op, iedere medewerker kan zo vaak contact opnemen als nodig.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom TinkConnect?

 • Al 14 jaar kantoorautomatiseerder, ontwikkelaar en beheerder van werkplekken in de cloud

 • Sinds 2010 ISO 27001 gecertificeerd, het internationale keurmerk voor digitale beveiliging

 • Expert op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, zoals AVG/GDPR