Support

Downloads, handleidingen en antwoord op veelgestelde vragen. Vind op deze pagina wat je zoekt, of neem contact op met één van onze supportmedewerkers. Onze supportdesk is elke werkdag telefonisch en per e-mail bereikbaar. Stel je vraag door een e-mail te sturen naar support@tinkconnect.com, of bel:

Support NL / Europa

08:00 tot 18:00 uur (CET)
+31 (0) 85 77 35 333

 

ONDERHOUD & STORINGEN

Algemene storingen NL

superhero

Snelkoppelingen

Verbinding met online omgeving

Installeer een snelkoppeling op je bureaublad om in te kunnen loggen op de online omgeving (Hosted Desktop). Kijk bij de handleidingen voor een stappenplan.

 • Tink 7 is voor gebruikers die met alleen een wachtwoord inloggen.
 • Tink 7 + MFA is voor gebruikers die met een wachtwoord en een bevestiging op de mobiele telefoon inloggen.

Veel gestelde vragen

 • Wij merken dan onze klanten er er soms voor kiezen om zelf, of via een derde partij, een scan van de beveiliging van ons platform uit te voeren. Dit is soms een vereiste van regelgeving, soms ter controle van wat wij in onze documentatie beweren over de toegang en beveiliging van onze hosting-omgeving.

  Een scan is toegestaan mits er wordt voldaan aan een aantal voorwaarden. Zo voorkomen we storingen en hoeven er geen onnodige preventieve maatregelen worden getroffen.

  Hieronder een overzicht van de meest voorkomende scans en bijbehorende voorwaarden. Voor een aantal punten is overleg en begeleiding door onze security-afdeling nodig. Voor de benodigde tijd kunnen wij  kosten  in rekening brengen.

   

   

  * Dit kan ook door ons worden gefaciliteerd op aanvraag, of als onderdeel van onze Managed Hosting-diensten. Neem hiervoor contact met ons op.

  ** Overleg is noodzakelijk om scope, toegang en verwerking van bevindingen af te stemmen.

  N.B. Bij pogingen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden, kunnen de kosten en/of schade worden verhaald op de uitvoerende partij en kan een juridische procedure worden gestart.

 • TinkConnect adviseert elke organisatie om MFA verplicht te stellen. IT-systemen worden continu door hackers aangevallen. Malware (virussen), directe aanvallen en het telefonisch of per mail benaderen van medewerkers om wachtwoorden te ontvreemden, is aan de orde van de dag. Er hoeft maar één medewerker in een organisatie te goeder trouw gehoor te geven aan een verzoek, om een lek te veroorzaken. MFA maakt dit zo goed als onmogelijk.

 • Over de support van TinkConnect

  Onze helpdesk is elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 uur ’s ochtends tot 18.00 uur ’s avonds. De supportmedewerkers staan voor elke gebruiker klaar om vragen te beantwoorden. Vaak vragen ze om met je mee te mogen kijken via Teamviewer. De downloadknoppen staan bovenaan deze pagina. Downloaden is slechts éénmaal nodig. Na installatie blijft het programma beschikbaar op het apparaat.

 • Wij zijn elke werkdag van 8.00 uur tot 18.00 uur telefonisch en per mail bereikbaar.

  Contact