Microsoft 365 beheer (Office 365 beheer)

Alleen Office applicaties en e-mail in de cloud, of werkplekken volledig beheren vanuit de cloud? Beide kan met Microsoft 365 beheer (voorheen Office 365 beheer) voor kleine en middelgrote organisaties. Microsoft 365 Business maakt programma’s en bestanden overal beschikbaar, op kantoor, thuis en onderweg. Microsoft 365 Enterprise biedt daar bovenop een totale moderne werkplek in één pakket. Met deze zorgeloze totaaloplossing laat u al uw medewerkers nog efficiënter en veiliger werken.

In aanvulling op de standaard abonnementen, bieden we een zakelijke Microsoft 365 back-up, implementatie en migratie, training en coaching op de werkvloer en een ruim aanbod van IT beheer diensten. Lees verder en ontdek wat Microsoft 365 beheer van TinkConnect voor uw organisatie kan betekenen.

Contact
 • Onderzoekt u een overstap naar Microsoft 365?

  In onze whitepaper over beveiliging en implementatie van Microsoft 365 leest u alles over de mogelijkheden en de implicaties van een overstap voor uw organisatie.

 • Waarom Microsoft 365

  • Altijd de meest recente apps en tools

  • Implementatie en beheer op maat

  • Geavanceerde bedreigingsbeveiliging

 • Download gratis de whitepaper

 • Microsoft 365 beheer bij TinkConnect

  Als kantoorautomatiseerder, cloud-specialist en Microsoft partner verzorgt TinkConnect de inrichting en het beheer van de Microsoft 365-omgeving voor kleine en middelgrote organisaties van 1 tot 150 medewerkers. Met Microsoft 365 beheer (voorheen Office 365 beheer) zorgen wij ervoor dat de apparaten van uw medewerkers altijd zijn voorzien van de juiste software en goed zijn beveiligd. Of uw medewerkers nu op hun laptop, tablet of telefoon werken, thuis, op kantoor of onderweg. Met Microsoft 365 beheer van TinkConnect kunnen wij uw cloudomgeving op afstand beheren en bieden wij alle medewerkers ondersteuning aan via onze supportdesk (iedere werkdag van 08.00 tot 18.00 uur).

  Wij zijn bereikbaar op 085-7735333, of mail sales@tinkconnect.com.

 • Vrijblijvend Advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Microsoft 365 beheer door TinkConnect?

 • Ruim 14 jaar specialist in kantoorautomatisering en cloudbeheer

 • Hoogwaardige beveiliging van uw gehele IT systeem door onze security specialisten

 • Digitale veiligheid staat bij ons centraal, onze werkprocessen zijn ISO 27001 gecertificeerd

Veel gestelde vragen

 • Het is mogelijk om Microsoft 365 abonnementen rechtstreeks bij Microsoft af te sluiten, met daarbij een beperkte vorm van support. In dat geval bent u als organisatie zelf verantwoordelijk voor de implementatie, migratie, beveiliging en het beheer. Vanwege de complexiteit hiervan, zijn er maar weinig organisaties die hiervoor kiezen.

  TinkConnect draagt zorg voor de volledige migratie en implementatie van uw huidige omgeving naar Microsoft 365. Wij zijn iedere werkdag telefonisch en per mail bereikbaar voor gebruikers met supportvragen. Indien gewenst kunnen wij het volledige IT-beheer voor uw organisatie verzorgen.

 • In principe wel. Werken in de cloud heeft net zoals “lokaal” werken eigen beveiligingsrisico’s. De veiligheid is zowel afhankelijk van de cloudbeheerder, als van de gebruiker. We adviseren alle gebruikers om standaard gebruik te maken van Multi-Factor Authentication (MFA) en een dagelijkse back-up te laten maken.

  Als cloud specialist geven wij veel aandacht aan internet security. Onze werkprocessen zijn ISO 27001 gecertificeerd. We geven graag beveiligingsadvies op maat, waarvoor u contact op kunt nemen met onze beveiligingsexperts.

 • De Microsoft cloud voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving. Of u als gebruiker van Microsoft 365 aan de AVG voldoet, is echter afhankelijk van intern beleid binnen uw organisatie en de naleving daarvan. Onze privacy consultant kan hierover adviseren.

  Lees alles over Microsoft 365 en de Privacywet in ons blog Is Microsoft 365 AVG proof?

 • Ja, lees alles over de geldende certificaten op de website van Microsoft.

 • Vanaf april 2020 zijn de Office 365 abonnementen ook Microsoft 365 gaan heten:

  Office 365 Business Essentials heet voortaan Microsoft 365 Business Basic

  Office 365 Business Premium heet voortaan Microsoft 365 Business Standard

  Hiermee is het verschil tussen Microsoft 365 en Office 365 opgeheven. De Office applicaties zijn onderdeel van alle Microsoft 365 abonnementen.

 • Microsoft 365 biedt webversies van bekende Office-programma’s, zoals Outlook, Word, Excel en Powerpoint. Deze webversies zijn een uitgeklede variant op de standaard Office-programma’s. Dat betekent dat niet alle functies beschikbaar zijn in de webversies, zo kunnen bijvoorbeeld macro’s niet geladen en bewerkt worden.

 • Ja dat kan. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 • Lees er alles over op deze pagina…

 • Voor Microsoft 365 Business zonder werkplekbeheer hebben computers minimaal Windows 10 als besturingssysteem nodig.

  Voor Microsoft 365 inclusief werkplekbeheer op afstand is minimaal Windows 10 Pro nodig als besturingssysteem.

  Voor alle abonnementen geldt een gewenst minimaal werkgeheugen van 8 GB RAM en een harde schijf van 256 GB.

 • Ja dat kan. Sowieso zijn alle applicaties en bestanden online beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om een MacOS-versie te installeren op Apple-computers. Ook kunt u iOS-apps downloaden op een iPhone en iPad. Gedownloade programma’s werken op Apple-computers iets anders dan op Windows-computers, wat een aantal beperkingen met zich meebrengt. Wij adviseren graag over de specifieke mogelijkheden en beperkingen voor uw organisatie.

 • Beide cloudoplossingen bieden een vergelijkbare dienstverlening. De exacte verschillen hangen af van de verschillende versies van beide diensten. Eén van de meest opvallende verschillen is de mogelijkheid om Office-applicaties met de uitgebreide bijbehorende mogelijkheden te downloaden. De functionaliteit van Outlook, Word, Excel en Powerpoint kan door G Suite niet worden geëvenaard.

  G Suite biedt in de meeste pakketten onbeperkte data-opslag, terwijl Office 365 1 TB per gebruiker biedt. Organisaties die veel audio- en video-files willen bewaren in de cloud kunnen extra cloudruimte bijkopen. Voor de meeste organisaties is 1 TB echter ruim voldoende.

  In het kort: we adviseren organisaties die veel met Office-documenten werken minimaal Microsoft 365 Business Standard. Dit biedt zowel offline als online de meeste mogelijkheden.

 • Wat is Onedrive?

  Op de Onedrive kunnen documenten voor eigen gebruik worden opgeslagen. Het is mogelijk om losse documenten te delen met collega’s en samenwerkingspartners. De Onedrive-map kan gesynchroniseerd worden met uw computer en andere apparaten.

   

  Wat is Sharepoint?

  Sharepoint is bedoeld voor teams. Teamleden kunnen vanaf hun eigen computer aan documenten werken op dezelfde manier als met OneDrive. Documentenmappen worden online weergegeven op een Team Site. Aan deze site kunnen onder andere agenda’s, planningen en nieuwsberichten worden toegevoegd.

  Lees alles over de overeenkomsten en verschillen op ons blog.

 • Een toevoeging op de standaard beveiliging van Microsoft 365: Advanced Threat Protection (ATP) beschermt actief tegen malware en fishing. Zo controleert ATP automatisch alle links in e-mail en documenten met “Safe links” en kan het “CEO-fraude” detecteren.

Aanvullende diensten

Migratie & Implementatie

Van het ontwerp en de beveiliging van de nieuwe omgeving en het migreren van data, tot het voorbereiden van medewerkers. We stemmen onze verhuisservice af op uw unieke wensen en behoeften.

Bekijk dienst

Microsoft 365 Back-up

Zorgen over verloren of beschadigde bestanden zijn met een dagelijkse back-up in de cloud verleden tijd. De back-ups van TinkConnect worden beveiligd opgeslagen in een Nederlands datacenter.

Bekijk dienst

Tink 365 Online Bureaublad

Een online werkplek die in één oogopslag overzicht geeft over recente mails, agenda-items en bestanden waar u het laatst aan hebt gewerkt. Aangevuld met directe links naar veelgebruikte applicaties en websites.

Bekijk dienst

Support

Iedere werkdag kunt u van 8.00 tot 18.00 uur terecht bij onze supportdesk voor ondersteuning bij het gebruik van Microsoft 365.

Support

Managed Antivirus

Ook op afstand kunnen we ervoor zorgen dat de anti-virussoftware op de computers en laptops van medewerkers up-to-date gehouden wordt (Managed Antivirus).

Bekijk dienst

Veilig Internet

Websites kunnen virussen bevatten en verspreiden. Om dit te voorkomen worden geïnfecteerde websites preventief geblokkeerd op basis van een DNS-filter.

Bekijk dienst
 • Microsoft 365 Applicaties

  In Microsoft 365 wordt een groot aantal extra applicaties en ondersteunende functies aangeboden waarmee samenwerking wordt versimpeld en werkprocessen kunnen worden geoptimaliseerd. De applicaties zijn onderling met elkaar verbonden en terugkerende handelingen kunnen worden geautomatiseerd. De zakelijke clouddiensten van Microsoft 365 zijn zo ingericht dat u op kantoor, thuis en onderweg simpel en veilig gebruik kunt maken van alle diensten.  Lees meer over een aantal opvallende Microsoft 365 applicaties.

 • Waarom Microsoft 365 bij TinkConnect?

  Als Managed Services Provider (MSP) biedt TinkConnect beheerde Microsoft clouddiensten, waaronder Microsoft 365 beheer. TinkConnect verzorgt het implementatie- en migratieproces voor data die nu nog lokaal of in een andere cloud is opgeslagen. Wij verzorgen de inrichting van Sharepoint en Microsoft Teams voor een optimale online samenwerking en communicatie. Bij ons Microsoft 365 beheer past een uitgebreid support abonnement voor eindgebruikers. Wij kunnen, indien gewenst, een additionele back-up van cloud bestanden verzorgen.

 • IT beveiliging door TinkConnect

  Databeveiliging staat bij ons centraal. Naast Managed Antirus bieden we meerdere diensten om bedrijfsnetwerken en -data veilig te stellen, zowel offline, als in de cloud. Met deze diensten wordt niet alleen dataverlies voorkomen, maar kan ook worden voldaan aan de eisen die worden gesteld in de Privacywet. Al onze werkprocessen zijn ISO 27001 gecertificeerd. Lees meer over onze diensten voor IT beveiliging.

  IT beheer door TinkConnect

  Als kantoorautomatiseerder en cloudspecialist verzorgen we het volledige IT beheer van onze klanten. Wij kunnen op locatie de IT infrastructuur ontwerpen en inrichten en werkplekken in de cloud aanmaken en beheren. Dit doen wij voor diverse sectoren, met name zorg, advocatuur en financiële sector. Als ICT dienstverlener zijn wij voor alle gebruikers van onze diensten iedere werkdag bereikbaar, van 8.00 tot 18.00 uur.

  Voor vragen en vrijblijvend advies zijn wij bereikbaar op 085-7735333, of mail sales@tinkconnect.com

 • Advies op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • logoCreated with Sketch. Microsoft
 • Microsoft Silver Partner

  TinkConnect is Microsoft Silver Partner. Dat betekent dat wij een gecertificeerde reseller zijn van Microsoft diensten en producten.

   

   

Daarom Microsoft 365 beheer bij TinkConnect

 • Onze supportdesk is iedere werkdag van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar voor vragen van alle gebruikers

 • Met Microsoft 365 beheerde werkplekken zijn actief beschermd tegen malware en hackers

 • Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd en gespecialiseerd in databeveiliging en privacywetgeving