Zorgeloos ondernemen

Medewerkers die altijd en overal in een goed beveiligde omgeving hun werk kunnen doen: dat is waar wij voor staan. Als kantoorautomatiseerder zorgen wij dat jullie IT-systeem doet wat het moet doen, met slim IT-beheer en op maat gemaakte werkplekken in de cloud. Wij zijn gecertificeerd Microsoft-partner en verzorgen onder andere support en beheer van Office 365, Microsoft 365 en Azure.

superhero
 • Wat kunnen we voor jullie betekenen?

  We houden van ons werk. We houden van de technische uitdagingen die het werken in een snel ontwikkelende digitale wereld met zich meebrengt. Databeveiliging staat bij ons centraal, want wij willen dat jij de volledige controle hebt over jouw data en dat je er zelf altijd bij kunt, niemand anders.

   

  Consultancy

  Als IT-consultants zijn we gespecialiseerd in advies over de inrichting van it-infrastructuur, gebaseerd op onze jarenlange ervaring met Hosted Desktop en cloudomgevingen van Microsoft.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Flexibele IT-partner

  Snel kunnen schakelen en direct contact met de juiste medewerker: wij zorgen voor korte lijnen. Wij zijn groot genoeg om een breed dienstenpakket te kunnen bieden dat wordt verzorgd door ervaren specialisten en klein genoeg om persoonlijk contact te kunnen onderhouden met al onze klanten. Omdat de IT-behoefte van iedere organisatie uniek is, bieden wij dienstverlening op maat.

   

 • Samenwerking met Database Heroes

  Sinds mei 2019 werken wij nauw samen met Database Heroes. Zij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en beheren van databases zodat deze zelfs in de meest complexe omgevingen uitstekend beveiligd, benaderbaar en geborgd zijn. Door onze krachten te bundelen kunnen wij organisaties een nog volledigere dienstverlening bieden op IT-gebied.

 • Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd

  Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Sinds 2010 zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. De jaarlijkse audit wordt uitgevoerd door EY. De certificering betekent dat wij voldoen aan internationaal erkende standaarden voor management van informatiebeveiliging. Het certificaat heeft betrekking op alle processen in onze organisatie. Een extra toelichting op de onderdelen van ISO 27001 kan op deze site worden bekeken.

   

  Online werken in Azië

  Singapore is de internethub voor Zuidoost Azië. Steeds meer Nederlandse bedrijven hebben er een vestiging. Werken in de cloud verloopt het snelst met een lokaal datacenter, daarom hebben wij onze vleugels uitgeslagen naar Singapore.

 • Support van TinkConnect

  Wij geloven in problemen voorkomen: onze supportdesk bewaakt de uptime van je bedrijf. De TinkConnect supportdesk is op reguliere werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur telefonisch en via e-mail onbeperkt bereikbaar voor alle gebruikers. Zowel in Nederland als in het buitenland. Onze helpdesk logt eenvoudig in op je desktop en helpt jullie medewerkers direct weer op weg.

  ​We geloven in een persoonlijke aanpak: wie onze supportdesk belt krijgt direct één onze medewerkers aan de lijn. Wij weten precies welke applicaties onze klanten gebruiken en hoe hun IT-omgeving is opgebouwd. Zo kunnen we snel ingrijpen als er een storing is, maar natuurlijk ook medewerkers assistentie om een andere reden verlenen.

Waarom TinkConnect?

 • Al 14 jaar ontwikkelaar en beheerder van werkplekken in de cloud

 • Expert op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, zoals AVG/GDPR

 • Korte communicatielijnen en persoonlijke support voor iedere medewerker

 • MicrosoftCreated with Sketch.
 •  

  TinkConnect is Microsoft Partner. Dat betekent dat wij een erkende reseller zijn van Microsoft-producten.