Werkplekbeheer

Werkplekbeheer, ook wel apparaatbeheer genoemd, maakt het mogelijk om de digitale werkplek van medewerkers op afstand te beheren en beveiligen, dat geldt voor desktops, laptops, tablets en telefoons. Zo beveiligt u ook de werkplekken van medewerkers die werken vanuit huis en onderweg. Als organisatie kunt u zich zo zorgeloos focussen op uw eigen dienstverlening.

Microsoft 365
co-working
 • Wat is werkplekbeheer?

  Minimaliseer de kans op dataverlies en hacks met preventief beheer van apparaten en accounts.

  Er zijn drie Microsoft 365 abonnementen (ook bekend als Office 365) geschikt voor werkplekbeheer: Business Premium, E3 en E5. Wij adviseren graag over welk pakket het beste past bij de behoefte van uw organisatie. Wij kunnen de implementatie en migratie naar of binnen Microsoft 365 verzorgen en we bieden een aantal aanvullende diensten zoals back-up, support, training en het online bureaublad.

  Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Kijk dan ook eens op onze pagina’s over IT beheer en IT beveiliging.

  Voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking zijn wij bereikbaar op 085-7735333, of mail sales@tinkconnect.com

 • Vrijblijvend advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Werkplekbeheer uitbesteden

  Het beheer van bedrijfscomputers en netwerken wilt u natuurlijk alleen uitbesteden aan een betrouwbare IT-partner. TinkConnect is ISO 27001 gecertificeerd. Dat betekent dat onze werkprocessen voldoen aan wereldwijd erkende standaarden op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast staan wij bekend om onze persoonlijke service en korte lijnen. Dat maakt flexibele oplossingen op maat mogelijk. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Lees meer over ons…

 • Kosten werkplekbeheer

  Iedere klant is uniek met eigen behoeften, daarom bieden wij IT-oplossingen op maat. Onze specialisten doen graag een voorstel dat past bij uw specifieke situatie. Neem contact met ons op voor ICT beheer en werkplekbeheer op maat. Onze support engineers adviseren ook vrijblijvend over hardware en software die geschikt is voor uw organisatie. Bel 085-7735333, of mail sales@tinkconnect.com Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Waarom TinkConnect?

 • Al 14 jaar kantoorautomatiseerder, ontwikkelaar en beheerder van werkplekken in de cloud

 • Sinds 2010 ISO 27001 gecertificeerd, het internationale keurmerk voor digitale beveiliging

 • Expert op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, zoals AVG/GDPR

 • logoCreated with Sketch.
 •  

  TinkConnect is Microsoft Silver Partner. Dat betekent dat wij een erkende reseller zijn van Microsoft-producten.