Werkplekbeheer

Werkplekbeheer (Managed Desktop) maakt online werkplekken veiliger en stabieler. Windows updates, Microsoft Office updates en antivirussoftware op computers van medewerkers worden hiermee op afstand geïnstalleerd. Deze dienst is een handige aanvulling voor bedrijven die werken in de cloud, met bijvoorbeeld Office 365.  Wij bieden ook Microsoft 365 voor het beheer van werkplekken op afstand. Als bedrijf kunnen jullie je zorgeloos focussen op je eigen dienstverlening. Bijkomend voordeel is dat werknemers met een eigen account kunnen inloggen op iedere computer binnen het netwerk.

co-working
 • Wat is werkplekbeheer?

  Kleine en beginnende bedrijven beheren hun computers vaak zelf. Dit betekent dat je er zelf voor zorgt dat deze up-to-date zijn en van een goede antivirusbeveiliging zijn voorzien. We kunnen ons goed voorstellen dat je hier eigenlijk geen tijd voor hebt, besteed het daarom uit. TinkConnect zorgt ervoor dat de pc’s worden voorzien van de gewenste software en updates. Dit wordt ook wel preventief beheer genoemd, omdat de kans op dataverlies en hacks wordt geminimaliseerd.

  Een handige aanvulling op werkplekbeheer is centraal beheer van de telefonie . Dit kan met een VoIP telefooncentrale of Skype for Business.

 • Vrijblijvend advies

Waarom werkplekbeheer door TinkConnect?

 • Overal inloggen

  Met één persoonlijk account (je eigen inloggegevens) kun je inloggen op alle computers binnen de organisatie.

 • Ongestoord werken

  Microsoft updates worden geleidelijk doorgevoerd, zodat het updaten minder overlast geeft.​​

 • Uitgebreide support

  Support medewerkers bieden hulp op afstand voor alle gebruikers, iedere werkdag van 8.00 tot 18.00 uur.

 • Waarom werkplekbeheer?

  Werkplekbeheer zorgt ervoor dat werkplekken veiliger en stabieler worden. Mocht een laptop of PC het onverhoopt niet doen, dan kunnen medewerkers inloggen op een andere PC op kantoor. Je kunt dus eenvoudig van PC wisselen terwijl alle instellingen met je meereizen. Het uitbesteden van werkplekbeheer scheelt zowel tijd als kosten, omdat er geen kostbare tijd meer verloren gaat. Bij vragen staat een ICT support medewerker klaar voor hulp op afstand. Nieuwe werkplekken nodig? Dat is zo geregeld.

 • IT-beveiliging met beheer op afstand

  ​Werkplekbeheer geeft inzicht in de status van de systeembeveiliging en een centrale quarantaine. De instellingen en toegangsrechten voor werkplekken worden centraal beheerd met Active Directory. Zo wordt onder andere voorkomen dat gebruikers per ongeluk geïnfecteerde software installeren. ​TinkConnect is gespecialiseerd in IT-beveiliging van hard en software voor bedrijven. Meer informatie over onze beveiligingsdiensten vind je op deze pagina.

 • Werkplekbeheer uitbesteden

  Het beheer van bedrijfscomputers en netwerken wil je natuurlijk alleen uitbesteden aan een betrouwbare IT-partner. TinkConnect is ISO 27001 gecertificeerd. Dat betekent dat wij voldoen aan wereldwijd erkende voorwaarden op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast staan wij bekend om onze persoonlijke service en korte lijnen. Dat maakt flexibele oplossingen op maat mogelijk. Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Lees meer over ons…

 • Kosten werkplekbeheer

  Iedere klant is uniek met eigen behoeften, daarom bieden wij IT-oplossingen op maat. Onze specialisten doen graag een voorstel dat past bij jullie specifieke situatie. Neem contact met ons op voor ICT beheer en werkplekbeheer op maat. Onze support engineers adviseren ook vrijblijvend over hardware en software die geschikt is voor je organisatie.

Waarom TinkConnect?

 • Al 14 jaar kantoorautomatiseerder, ontwikkelaar en beheerder van werkplekken in de cloud

 • Sinds 2010 ISO 27001 gecertificeerd, het internationale keurmerk voor digitale beveiliging

 • Expert op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, zoals AVG/GDPR

 • MicrosoftCreated with Sketch.
 •  

  TinkConnect is Microsoft Partner. Dat betekent dat wij een erkende reseller zijn van Microsoft-producten.