IT Beheer zonder kopzorgen

​Geen zorgen over de werking van apparatuur, de wifi-verbinding, de toegankelijkheid van bestanden en programma’s, dat is de basis van betrouwbaar ICT-beheer. Nieuwe en groeiende bedrijven kiezen daarom voor het uitbesteden van IT aan een breed inzetbare en flexibele IT-partner. Dat is TinkConnect, met ICT oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven van 1 tot 150 medewerkers.

 • Betrouwbaar IT beheer voor bedrijfscontinuïteit

  Wij geloven in een slimme en flexibele IT-omgeving die bijdraagt aan het werkplezier en het succes van onze klanten. Onze IT-oplossingen zijn duurzaam en op maat gemaakt. Zo verzorgen we de continuïteit van bedrijfsprocessen.

  Wij verzorgen het IT-beheer voor het MKB, met simpele tot complexe vraagstukken. Wilt u de volledige IT infrastructuur laten ontwerpen, of  overstappen naar een nieuwe beheerder? Vraag ons naar de mogelijkheden. Online werkomgevingen zijn onze core business en we hechten grote waarde aan databeveiliging.

  Contact

  We denken mee over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies, of een offerte op maat. Bel 085-7735333, of mail sales@tinkconnect.com.

   

 • Vrijblijvend advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IT-diensten van TinkConnect

Microsoft 365 Beheer

Alleen Office applicaties en e-mail in de cloud, of werkplekken volledig beheren en beveiligen vanuit de cloud? Microsoft 365 (voorheen Office 365) maakt samenwerken op afstand simpel en efficiënt.

Bekijk dienst

Systeem- & Netwerkbeheer

Aan organisaties die groeien, verhuizen of willen migreren naar een nieuwe IT-beheerder bieden wij systeembeheer en netwerkbeheer. Advies, configuratie en beheer met nadruk op service.

Contact

Werkplekbeheer

De beheerde werkplek wordt ook wel ‘Managed Desktop’ genoemd. Op afstand zorgen we ervoor dat computers werken met een up-to-date besturingssysteem, applicaties en antivirusprogramma.

Bekijk dienst

Databasebeheer

Databasemanagement op locatie en op afstand met advies en ondersteuning op het gebied van Data Governance en privacywetgeving. Team Extention brengt kennis en kunde in uw organisatie.

Bekijk dienst

Applicatiebeheer

Applicaties zijn beschikbaar in onze cloud. Zo zijn de applicaties altijd en overal toegankelijk voor gebruikers. Wij beheren de rechten en licenties.

Contact

Relay SMTP

Scan-to-email, nieuwsbrieven en applicaties laten mailen, relay SMTP maakt vele extra e-maildiensten mogelijk.

Bekijk dienst
 • ​Werken in de cloud

  Een virtuele werkplek wordt gehost in de cloud. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheren van de digitale werkomgeving van medewerkers. Bovendien maakt dit het mogelijk om ook buiten kantoor toegang te krijgen tot bestanden en applicaties. Werken in de cloud is voor steeds meer organisaties gewenst. IT-beheer en ICT-beheer uitbesteden aan TinkConnect betekent support voor zowel onze eigen remote desktop (Hosted Desktop) omgeving, als functioneel beheer en support voor Microsoft 365.

 • ​Veilig werken

  TinkConnect hecht grote waarde aan de beveiliging van data en bedrijfsprocessen, zowel van onszelf als van onze gebruikers. Zo is ons IT beheer al sinds 2007 ISO 27001 gecertificeerd, met een jaarlijkse audit van TUV.  Bovenop onze standaard beveiliging bieden we een aantal aanvullende diensten. Meer lezen…

 • Voor het eerst op zoek naar een IT-beheerder

  Nieuwe en groeiende organisaties die op zoek zijn naar een IT-beheerder, zijn bij ons aan het juiste adres. Wij zijn groot genoeg om onze dienstverlening full service te laten zijn, terwijl we klein genoeg zijn om maatwerk te bieden en persoonlijk contact te onderhouden. We adviseren, richten in, beheren en bieden support aan alle gebruikers. We bieden managed services om lokale ict ook op afstand te kunnen beheren. Als er it-diensten zijn die wij niet bieden, doen wij ons uiterste best om dit alsnog voor u te regelen of een passend alternatief te bieden. We onderzoeken de mogelijkheden en onderhouden contact met leveranciers. Zo heeft u als organisatie slechts te maken met één partij.

  ​Bij het adviseren over benodigde apparatuur en dienstverlening houden wij altijd rekening met uw wensen en budget. Wij willen voorkomen dat we u op kosten jagen.

 • Overstappen naar een nieuwe IT-beheerder

  Het gebeurt regelmatig dat een partij niet de gewenste diensten kan leveren, of supportvragen beperkt behandelt. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partij met een hoog serviceniveau en een pragmatische aanpak, zijn we u graag van dienst. We begeleiden de migratie van begin tot eind. Zo kunt u zorgeloos doorgaan met uw werk en heeft u voortaan één aanspreekpunt voor alle IT vraagstukken.

   

  ICT beheer voor pandeigenaren

  TinkConnect levert de dienst Network Solutions for Shared WorkSpaces. Wij verzorgen een volledig schaalbare en compleet gebruiksvriendelijke ‘plug-and-play’ IT-omgeving voor grotere kantoren met verschillende gebruikers. Lees meer…

 • superhero Contact
 • Vrijblijvend advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Waarom TinkConnect

  • Al 14 jaar kantoorautomatiseerder, ontwikkelaar en beheerder van werkplekken in de cloud

  • Informatiebeveiliging- en privacy-expert

  • Korte communicatielijnen en persoonlijke support voor iedere medewerker

  • ISO 27001 gecertificeerd

 • Microsoft Partner

  TinkConnect is Microsoft Partner. Dat betekent dat wij een erkende reseller zijn van Microsoft-producten.

 • logoCreated with Sketch.