Tink Relay SMTP

Scans direct laten mailen naar elk gewenst e-mailadres (scan to email), ook buiten uw organisatie? Stuurt u nieuwsbrieven naar een groot aantal ontvangers? Of maakt u gebruik van een applicatie waarmee u wilt kunnen mailen? Dan biedt de TinkRelay SMTP-server wellicht de oplossing.

 • Scan to e-mail

  Documenten scannen en laten mailen naar e-mailadressen binnen en buiten uw organisatie.

 • Nieuwsbrieven

  E-mailberichten, zoals een nieuwsbrief, in één keer versturen naar grote groepen contactpersonen.

 • Applicaties laten mailen

  Applicaties laten mailen naar bijvoorbeeld gebruikers, systemen en apparatuur.

 • Aanvullende dienst voor gebruikers

  Tink Relay SMTP is een aanvullende dienst voor onze klanten en gebruikers. Wij adviseren graag over de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

  Door goed gebruik te maken van de beschikbare SPF-, DKIM- en DMARC-opties, is de kans groot dat berichten op de juiste plek bij de ontvanger aankomen, zonder te blijven hangen in een spamfilter. U wordt hierover geadviseerd bij het in gebruik nemen van de dienst.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • IT Beheer door TinkConnect

  Als kantoorautomatiseerder en cloudspecialist verzorgen we het volledige IT beheer van onze klanten. Wij kunnen op locatie de IT infrastructuur ontwerpen en inrichten en werkplekken in de cloud aanmaken en beheren. Dit doen wij voor diverse sectoren, met name zorg, advocatuur en financiële sector. Als ICT dienstverlener zijn wij voor alle gebruikers van onze diensten iedere werkdag bereikbaar, van 8.00 tot 18.00 uur.

 • IT Beveiliging door TinkConnect

  Databeveiliging staat bij ons centraal. Naast Managed Antirus bieden we meerdere diensten om bedrijfsnetwerken en -data veilig te stellen, zowel offline, als in de cloud. Met deze diensten wordt niet alleen dataverlies voorkomen, maar kan ook worden voldaan aan de eisen die worden gesteld in de Privacywet. Al onze werkprocessen zijn ISO 27001 gecertificeerd. Lees meer over onze diensten voor IT beveiliging.

 • MicrosoftCreated with Sketch.
 •  

  TinkConnect is Microsoft Partner. Dat betekent dat wij een erkende reseller zijn van Microsoft-producten.