Klantcase: Rederij Navigo

Rederij Navigo is een toeristisch bedrijf en vaart met historische schepen rondom Amsterdam. Aan boord wordt geborreld, gedineerd en zelfs getrouwd. Naast alle feesten hebben ze een veerdienst die vanaf Amsterdam en Almere naar Pampus en Muiderslot vaart. Zowel locals, toeristen als scholen varen mee.

Een goed werkend IT-systeem is noodzakelijk om snel te kunnen schakelen en klanten op elk moment van de juiste informatie te kunnen voorzien. Voorheen lukte dat niet altijd. De rederij gebruikte de e-mailoplossing van een klein bedrijf, dat bij problemen lastig bereikbaar was. Voor bestandsbeheer werd gebruik gemaakt van Google Drive. Daarnaast losten ze als kleine ondernemen veel ICT-problemen zelf op. Dat koste tijd die ze liever aan hun klanten besteedden. Zij gingen op zoek naar een betrouwbare ICT-partner, die zowel een e-mailoplossing kon bieden, als support bij vragen over de werking van computers. Ze kwamen uit bij TinkConnect.

Om de beste oplossing te vinden, hebben we de manier van werken bij Navigo onderzocht. Vanwege de parttimers en wisselende werklocaties (ook aan boord van varende schepen), bleken zij pc’s en laptops te delen. Dat gold ook voor e-mailadressen.

Microsoft 365 is een goede oplossing om altijd en overal goed bereikbaar te zijn en te kunnen werken met gedeelde computers en mailboxen. Met deze oplossing waren ook de diensten van Google niet langer nodig. Voortaan kunnen de sales-medewerkers zowel online als offline makkelijk samenwerken en bestanden, e-mail en agenda samen beheren. Als ze er een keer niet uitkomen, bellen ze de supportdesk van TinkConnect.

Sales-medewerker Miep Larsen is blij met de oplossing. Ze is erg enthousiast over de geleverde support: “Het is fijn om altijd te kunnen bellen en te weten dat je snel geholpen wordt. De supportmedewerkers doen er alles aan om je te helpen. Ze nemen de tijd en zijn erg geduldig.”

Als we vragen welk rapportcijfer zij zou geven, krijgen we een volmondige 9. Dank je wel Miep!

 

Wil je weten wat TinkConnect kan betekenen voor je bedrijf? Wij adviseren vrijblijvend over de mogelijkheden.

Bel: 020-7508359

Mail: sales@tinkconnect.com

 

Gerelateerde artikelen

 • Beveilig bestanden met Office 365 back-up

  IT beveiliging Office 365

  Bij een abonnement op Office 365 biedt Microsoft de infrastructuur om te werken in de cloud. Bestanden en gegevens…

  Meer info

  Meer info
 • Klantcase: Raadhuys

  Klantcases Werken in de cloud

  Raadhuys - Tax en Legal Accounting - werkt online met Hosted Desktop van TinkConnect.

  Meer info

  Meer info
 • Klantcase: Cosight

  Klantcases Office 365

  Cosight laat Office 365 beheren door TinkConnect. Zo zijn zij ervan verzekerd dat zij altijd en overal hun werk kunnen doen, met waar nodig support op afstand.

  Meer info

  Meer info