Hoe stel ik Hosted Desktop in op mijn Mac?

• Stap 1

Open de App Store en zoek naar “Microsoft Remote Desktop 10”. Klik op “Download”, op “Installeer” en dan op “Open”.

• Stap 2

Als deze melding verschijnt, kun je kiezen of informatie gedeeld mag worden met Microsoft.

• Stap 3

Klik op “Add desktop”.
    Voer bij PC name 7.tinkiteasy.com in.

• Stap 4

Selecteer “Add User Account”

• Stap 5

Bij username voer je in “tinkiteasy\” gevolgd door je Tink-gebruikersnaam. Daarna het Tink-wachtwoord en een naam naar keuze.

• Stap 6

Kies “Add Gateway”

• Stap 7

• Gateway name:
      • rds-gw-01.tinkiteasy.com (standaard)
      • MFA-gebruikers (inloggen met wachtwoord én melding op je mobiele telefoon): rds-gw-02.tinkiteasy.com
    • Kies de naam die je net hebt ingevoerd.
    • User account: naam van het ingevoerde account.
  • Stap 8

Klik rechtsonder op “Add”. De verbinding is nu gereed.