Fax versturen via e-mail

Één van de voordelen van onze dienst e-mail2fax is dat het mogelijk is om een fax te versturen zonder fax-apparaat, gewoon op de pc per e-mail.

Stap 1

Scan het document.

Stap 2

Open Outlook en maak een nieuw bericht aan. Voeg het gescande bestand toe als bijlage.

Stap 3

Om veiligheidsoverwegingen mogen faxen alleen met bepaalde e-mailadressen verstuurd worden. Vul in het “van” veld het afzenderadres in waarmee gefaxt kan worden.

Stap 4

Voer het faxnummer in bij het onderwerp.

Stap 5

Voer dit adres in bij het “aan”-veld: email2fax@speakup.nl

• Voorbeeld

In onderstaand voorbeeld wordt het bestand fax.pdf vanaf het afzenderadressupport@tinkconnect.com (dat bij het email2fax systeem bekend is) verstuurd naar 0207508359.