MFA – Veilig online inloggen op elk apparaat

Multi-Factor Authentication (MFA) is een extra beveiligd inlogproces voor organisaties die online werken. MFA maakt gebruik van een wachtwoord en een bevestiging via de smartphone van de gebruiker. Voor gebruikers zonder smartphone is er een alternatief. Misbruik van wachtwoorden en online accounts is daarmee zo goed als onmogelijk.

confirmed
 • Wat is MFA van TinkConnect?

  Wij adviseren iedereen die online werkt om MFA te gebruiken, zodat hacks met gelekte of gestolen wachtwoorden onmogelijk worden. Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw organisatie.

   

  IT Beveiliging door TinkConnect

  Databeveiliging staat bij ons centraal. Naast MFA bieden we meerdere diensten om bedrijfsnetwerken en -data veilig te stellen, zowel offline, als in de cloud. Met deze diensten wordt niet alleen dataverlies voorkomen, maar kan ook worden voldaan aan de eisen die worden gesteld in de Privacywet. Al onze werkprocessen zijn ISO 27001 gecertificeerd. Lees meer over onze diensten voor IT beveiliging.

 • Vraag advies op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Breed toepasbaar

  MFA is ook geschikt voor high-volume en bedrijfskritische toepassingen.

 • Eenvoudig

  Gebruikers kunnen met al hun apparaten verantwoord online werken.

 • Veilig

  MFA helpt bij het voorkomen van datalekken en misbruik van gegevens.

 • Waarom MFA van TinkConnect?

  ​Werknemers zijn steeds beter verbonden met apparaten zoals smartphones, tablets, laptops en PC’s. Werknemers kunnen hierdoor hun accounts en applicaties altijd en overal bereiken. Dat biedt veel voordelen: dankzij een betere bereikbaarheid kunnen klanten bijvoorbeeld sneller worden geholpen.

  Een nadeel is dat niet alle apparaten even goed zijn beveiligd. Mensen maken fouten bij het bewaren van wachtwoorden of verliezen hun laptop. MFA ondervangt dit door naast het wachtwoord dat nodig is om in te loggen, om een tweede verificatie te vragen.

  Multi-Factor Authentication van TinkConnect is een betrouwbare en schaalbare oplossing die het gebruik van de online omgeving van werknemers beter beveiligt. Inloggen met MFA is snel en gebruiksvriendelijk. De MFA-app van TinkConnect is geschikt voor Android, IOS en Windows smartphones. Voor gebruikers zonder smartphone is er een alternatief, zij kunnen een sms ontvangen op een mobiele telefoon, of gebeld worden op een vaste telefoon.

 • Hoe werkt Two-Factor Authentication?

  MFA staat ook bekend als 2FA (Two-Factor Authentication). 2FA is een getrapt inlogproces dat gebruik maakt van een app op de eigen smartphone. Om te kunnen inloggen moeten medewerkers naast het invoeren van hun wachtwoord ook een melding op de telefoon bevestigen. Deze code wordt naar de smartphone van de gebruiker gestuurd en verschijnt in de Authenticator App. Alleen met de combinatie van wachtwoord én bevestiging kan worden ingelogd. Het is bijzonder lastig om dit uit meerdere lagen bestaande authenticatieproces te omzeilen. Zelfs als een hacker een wachtwoord weet te achterhalen, kan die zonder toegang tot de smartphone van een medewerker niet inloggen. Als een medewerker de smartphone verliest, kan niemand die gebruiken om in te loggen zonder ook het persoonlijke wachtwoord te weten. Two-Factor Authentication van TinkConnect garandeert een beschikbaarheid van 99,9 %.

Veelgestelde vragen

 • Onze helpdeskmedewerkers staan voor u klaar. Na controle van uw identiteit, kunnen we u op afstand helpen inloggen.

 • Er is nauwelijks verschil tussen Two-Factor Authentication en Multi-Factor Authentication. 2FA kent precies twee beveiligingslagen. MFA kan twee of meer beveiligingslagen bevatten.

 • Medewerkers die geen mobiele telefoon hebben, kunnen inloggen met een verificatie via een vaste telefoon.

 • TinkConnect adviseert elke organisatie om MFA verplicht te stellen. IT-systemen worden continu door hackers aangevallen. Malware (virussen), directe aanvallen en het telefonisch of per mail benaderen van medewerkers om wachtwoorden te ontvreemden, is aan de orde van de dag. Er hoeft maar één medewerker in een organisatie te goeder trouw gehoor te geven aan een verzoek, om een lek te veroorzaken. MFA maakt dit zo goed als onmogelijk.

Waarom TinkConnect?

 • Al 14 jaar kantoorautomatiseerder, ontwikkelaar en beheerder van werkplekken in de cloud

 • Sinds 2010 ISO 27001 gecertificeerd, het internationale keurmerk voor digitale beveiliging

 • Expert op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, zoals AVG/GDPR

 • MicrosoftCreated with Sketch.
 • Microsoft Partner

  TinkConnect is Microsoft Partner. Dat betekent dat wij een erkende reseller zijn van Microsoft-producten.