E-mail instellen op Mac

• Stap 1

Klink links bovenin beeld op het Apple-icoon en kies voor Systeemvoorkeuren.

• Stap 2

Selecteer Internet-accounts.

• Stap 3

Kies account type Exchange.

• Stap 4

Vul de velden in en kies Ga door.

• Stap 5

Kies nogmaals voor Ga door.

• Stap 6

Vul de lege velden in.
    Gebruikersnaam is de gebruikersnaam zoals je van ons hebt ontvangen.
    Exchange server adres is exchange.tinkiteasy.com,
    Kies Ga door.

• Stap 7

Kies bij het account overzicht voor Ga door.

• Stap 8

Selecteer de gewenste onderdelen.
    Klik op Gereed.

• Stap 9

Indien gewenst kunnen er meerdere accounts worden toegevoegd.
    Kies in dat geval voor plus en doorloop dezelfde stappen.

Als alle accounts zijn toegevoegd, kan het scherm gesloten worden met het rode bolletje links bovenin het scherm.

• Stap 10

Open het Mail-programma om de zojuist toegevoegde mailbox te openen.