Handleiding Microsoft 365

Microsoft 365 is continu in ontwikkeling. Nieuwe mogelijkheden en veranderingen in de werkwijze houdt Microsoft zoveel mogelijk bij in hun online tutorials. Op deze pagina vind je links naar antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, of bekijk de startpagina van Microsoft waarop links staan naar veel verschillende trainingen.

 

Office Apps gebruiken

Desktop Apps

Web Apps

Bestandsmappen synchroniseren met computer

N.B. Het synchroniseren werkt in twee richtingen. Dat betekent dat als een gesynchroniseerd bestand van de computer wordt verwijderd, het ook uit de cloud wordt verwijderd. Als een bestand uit de cloud wordt verwijderd, wordt het ook van de computer verwijderd.

 

Werken met Teams

Handleiding werken met Teams

 

E-mail en Office Apps instellen op je telefoon

Handleiding mobiele telefoon

 

Microsoft 365 Cursussen

Wil je meer leren over het werken met bijvoorbeeld Excel of Outlook, of hoe je projecten kunt managen met Microsoft Teams? Online is een groot aantal kwalitatieve cursussen te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op Lynda.com, het cursusplatform van LinkedIn.

Liever een training op maat voor je organisatie? Dat kan. Wij werken hiervoor samen met een trainingsbureau dat zich gespecialiseerd heeft in trainingen over Microsoft 365.

Bel ons op werkdagen 085-7735333, of mail sales@tinkconnect.com.