Internationaal ondernemen vanuit Singapore

Snel en makkelijk online werken in Zuidoost-Azië: Nederlandse bedrijven die in het Verre Oosten een kantoor hebben, kunnen het beste gebruik maken van lokale databeveiliging in Azië. Daarom hebben wij onze vleugels uitgeslagen naar Singapore, de hub voor Zuidoost-Azië.

 • Werken in de cloud van TinkConnect

  TinkConnect maakt het mogelijk om online te werken met onze eigen Hosted Desktop, of Office 365. Deze diensten kunnen worden aangevuld met diverse zakelijke clouddiensten, zoals werkplekbeheer, e-mailversleuteling en AVG-advies. Daarmee maken we online werken extra veilig en makkelijk. Lees meer over werken in de cloud.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online werken in Zuidoost Azië

 • Support

  Nederlandstalige en Engelstalige support door onze helpdesk in Nederland, elke werkdag tijdens kantoortijd.

 • Performance

  Optimale performance door directe verbinding tussen de datacenters in Nederland en Singapore.

 • Beveiliging

  Platform en data worden beveiligd gehost in een ISO 27001 gecertificeerd datacentrum.

 • Singapore: Internet-hub van wereldformaat

  Veel Nederlandse bedrijven hebben een regiokantoor in Singapore. Dit heeft alles te maken met het ondernemende klimaat en de aanwezigheid van multinationals. Bovendien is Singapore de internethub voor Zuidoost-Azië en het meest verbonden land ter wereld. Dit komt door fantastische datacenters en glasvezelverbindingen. Nederland is wereldwijd overigens tweede.

 • Sneller, veiliger, gebruiksvriendelijker

  Het lokale datacenter van TinkConnect in Singapore heeft een directe verbinding met ons platform in Nederland. Hierdoor kunnen gebruikers in zowel Nederland als Singapore feilloos in dezelfde online omgeving werken. Het grote voordeel: performance en uptime blijven gelijk! Zo wordt internationaal werken sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker. Het datacentrum in Singapore is evenals de Nederlandse datacenters ISO 27001 gecertificeerd.

 • Data-opslag in Singapore en Nederland

  Onze opstelling maakt het mogelijk dat alle bestanden van het datacenter in Singapore ook vanuit Nederland benaderbaar zijn en vice versa. Van alle data in Singapore maken we een back-up in Nederland, die ook kan worden opgeslagen op tape.

 • Meer weten over werken in de cloud vanuit Singapore?

  Wilt u weten hoe ons datacenter in Singapore de performance van uw bedrijf in het buitenland verbetert? Vanuit Nederland zijn wij bereikbaar op 085 773 5333, of bel TinkConnect Singapore op (+65) 31638482 voor een vrijblijvende afspraak.

   

  Persoonlijke support

  Wij maken online werken via het datacenter in Singapore nog eenvoudiger door onze Nederlandstalige en Engelstalige ondersteuning. Ons eigen helpdesk staat elke werkdag tijdens kantoortijd voor u klaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • MicrosoftCreated with Sketch.
 •  

  TinkConnect is Microsoft Partner. Dat betekent dat wij een erkende reseller zijn van Microsoft-producten.