Cloud back-up voor Remote Desktop en Office 365

Werk zorgeloos online met een dagelijkse automatische back-up van alle data en applicaties. Voor extra veiligheid worden de back-upbestanden opgeslagen in een fysiek ander datacenter. Zorgen over het kwijtraken van data worden zo verleden tijd. Handige cloud backup services voor iedereen die werkt met Hosted Desktop, Hosted Exchange of Office 365.

 • TinkConnect's cloud back-up

  Cloud back up is een extra service voor onze gebruikers. Hebben jullie al een Office 365 Business-abonnement bij een andere beheerder? Wij kunnen de accounts overnemen, zodat jullie toch van onze online backup diensten gebruik kunnen maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de kosten en een offerte op maat.

   

  Hebben jullie een bewaarplicht voor data?

  Veilig en langdurig belangrijke data opslaan voor organisaties met een wettelijke bewaarplicht, de cloud back-up kan aangevuld worden met back-up op offline tapes. Deze methode is duurzaam en kostenefficiënt. Lees er alles over op de pagina over Offline Tape Back-up.

 • Dagelijks

  Dagelijkse back-ups van alle data en applicaties, opgeslagen in een extern datacenter.

 • Tape back-up

  Mogelijkheid voor offline tape back-ups, voor organisaties met bewaarplicht voor data.

 • Gecertificeerd

  ISO 27001 gecertificeerde backup provider en en gespecialiseerd in databeveiliging.

 • Nederland en Singapore

  Voor Nederlandse bedrijven die in Zuidoost Azië opereren, hebben wij een datacenter in Singapore. De gegevens die zijn opgeslagen op onze locatie in Singapore worden daar voorzien van een tijdelijke back-up en daarna over een intern netwerk getransporteerd naar onze back-up locatie in Nederland. Hier gelden de standaard retentietijden.

  N.B. Er wordt geen back-up-data uit Nederland opgeslagen buiten Nederlands grondgebied.​

 • Technische specificaties cloud backup

  De back-up wordt weggeschreven op het TinkConnect back-up platform in een fysiek ander datacenter dan waar het hoofdsysteem staat opgesteld. Elk onderdeel van de back-up biedt de mogelijkheid voor item level-recovery. Voor de verbinding met de back-uplocatie wordt van een VLAN over een interne ring gebruik gemaakt. Neem contact met ons op voor meer informatie over retentietijden, frequentie en overige technische specificaties. In geval van nood is disaster recovery beschikbaar om de continuïteit van jullie organisatie te garanderen.

 • Offline Tape Back-up

  Naast bovengenoemde back-up biedt TinkConnect organisaties de mogelijkheid om data zeven jaar op een extra tape back-up weg te schrijven. Deze extra beveiligde back-updienst is met name interessant voor organisaties met een bewaarplicht voor data. Lees meer…

Waarom TinkConnect?

 • Al 14 jaar kantoorautomatiseerder, ontwikkelaar en beheerder van werkplekken in de cloud

 • Sinds 2010 ISO 27001 gecertificeerd, het internationale keurmerk voor digitale beveiliging

 • Expert op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, zoals AVG/GDPR

 • MicrosoftCreated with Sketch.
 •  

  TinkConnect is Microsoft Partner. Dat betekent dat wij een erkende reseller zijn van Microsoft-producten.